Velkommen/ Corona information

Velkommen til Ganløse Lægehus

Ganløse Lægehus er en mindre lægeklinik med et fast team bestående af en læge ,  sygeplejerske og en Sosu assistent.  Vi er uddannelsespraksis for læger i Turnus/basisuddannelse og speciallægeuddannelse til almen medicin.
Bestil tid hos sygeplejersken/sosuassistenten i telefontiden 9-12 (man-ti, tors-fre. Ons kl 14-16), på “Lægehuset online” eller kom forbi. _____________________________________________________________________________________________________   På hjemmesiden kan du få oplysninger om klinikkens drift, mm. under “Praktisk Information” og “Ferier og Lukkedage” Lægen har telefontid dagligt mellem kl. 8-9. Her kan man forelægge akut sygdom, aftale sygebesøg eller få svar på prøver efter aftale. Tidsbestilling, receptfornyelse m.m skal ske i sekretariatets åbningstid fra kl. 9-12, onsdag dog kl. 14-16. HUSK altid sygesikringskortet ved henvendelse, også børnenes.   ______________________________________________________________________________________________________________

CORONAVIRUS – COVID-19 EPIDEMIEN

Information vedr CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER generelt se:

Sundhedsstyrelsen: WWW.SST.DK
Seruminstituttet: WWW.SSI.DK
Myndighedshotline: +45 72 20 02 33
Udenrigsministeriet: https://um.dk/

Ganløse Lægehus bemandet, og vi er her hver dag 8-16 (ingen aftenkonsultation onsdag), primært ved telefonerne,  men vi beder dig om at følge anvisningerne her:

GÅ IKKE IND I LÆGEHUSET UDEN FORUDGÅENDE AFTALE

Elektronisk tidsbestilling er suspenderet indtil videre.

Ring kl. 9-12 og få råd og vejledning, telefonisk vurdering eller aftale om at lægen ringer tilbage.

Har du luftvejssymptomer som snue/forkølelse, ondt i halsen, hoste, feber og måske åndenød må du IKKE komme i konsultationen, men lægen vil afklare om du skal indlægges på sygehuset eller blive hjemme.

Vi kan aftale telefon konsultationer, aftale at du tager billeder af noget lægen skal se og sende det med SMS, aftale video konsultation .

Lægehuset ser kun akutte eller næsten akutte problemer, og det er lægen der træffer afgørelsen omkring hvad der er akut i lægelig forstand. Men vi kommer langt med råd og vejledning.

Private attester til forsikring, kørekort, rejseafbestilling  mm vil ikke blive udført, men udskudt til senere.

Børnevaccinationer, specielt 3, 5 12 og 15 måneders vaccinationer, vil vi gennemføre, men selve børneundersøgelsen bliver udskudt til senere, med mindre der er faglig grund til andet.

Graviditets papirer og graviditets undersøgelser vil primært foregå telefonisk/video konsultation så vidt det er muligt, så samler vi op senere, alt efter lægelig vurdering.

Rejsevaccinationer er midlertidigt sat på pause.

Vi håber på forståelse og samarbejde så vi kan sikre at ingen bliver smittet i lægehuset og at lægehusets personale ikke bliver smittet da det vil medføre lukning.

HUSK NU: HÅNDVASK, AFSPRITNING AF HÆNDER, UNDGÅ FYSISK KONTAKT, HOLD AFSTAND 2 METER, BLIV HJEMME, INGEN FORSAMLINGER > 10 PERSONER

FØLG MYNDIGHEDERNES RÅD, DER LIGGER VIDEN, EKSPERTISE, OMHU, OG OVERBLIK BAG

TAG EN PAUSE FRA SOCIALE MEDIER, DET VIL GØRE DIG MINDRE BEKYMRET

 

#